Op 17 augustus wordt er door HuMan Entertainment een nieuw concept gelanceerd in de Studio A12. In een exotisch paradijs met palmbomen, verwarmde zwembaden, water basins, aqua danseressen, topless carwash en de lekkerste beats zullen het decor worden voor Asian Beach House. Je kunt mannen met sixpacks verwachten, dames in bikini en een heerlijke sfeer. Dit wil jij toch ook niet missen?

De grand opening zal zich vertalen in een spectaculaire indoor ‘Beach House’ feest met een capaciteit van 2500 man.Het thema zal vertaald worden in aankleding van de zaal (o.a. jacuzzi, zand, water en zon). Niet te vergeten zijn er asian danseressen in bikini’s, topless carwash en een optreden met wet t-shirts!!

Om ons vrouwelijke publiek niet te vergeten is de entree GRATIS voor diegene die op komen dagen in bikini tot 00:00 uur. Om de dames extra te verwennen is er een Six-pack contest waarbij de heren kans maken op fantastische prijzen. Kijk voor meer informatie op www.humanentertainment.nl

Natuurlijk is het feest pas compleet wanneer iedereen gekleed kan komen volgens de thema van het feest. Vergeet niet om op Facebook aan te geven dat je ook komt.

Door: 23:00-05:00
Tickets: €15 (aan de deur)
VIP: alle vip tafels zijn uitverkocht
Location: Studio A12 (Schoudermantel 52, Bunnik)
Sponsors: ASN Online, Number Seven, Pool Time, AsianParty.nu, Tofoe Asian Events, Saigon Cafe & Lounge, Kyoto Cafe en Sportschool Jellema

Line-Up:
RNK Esperanza, Dany Ezcobar, Phong-T, JSimonBenjamin, Johnny Deff, Richie Lee, Darryl Dwight, MC FJR & S La Rock

Voor meer info kijk ook even op Facebook of op www.hm-events.nl.

GEEN REACTIES