Afgelopen zaterdag en zondag 21 en 22 juli stond Trunk V tijdens het OfflineShoppingDays. com event “Summer Must-Have Days” samen met drie andere webshops in StudioAms @ Beurs van Berlage in Amsterdam. Twee dagen lang hebben wij bezoekers kunnen voorzien van complete outfits van top tot teen. We hebben veel bezoekers kunnen verblijden met mooie hoge hakken, jurken, bijpassende sieraden en make-up. Daar waar je soms door de bomen het bos niet meer kan zien in het woud van online webshops, maakt OfflineShoppingDays.com het weer makkelijk en overzichtelijk om heerlijk te kunnen genieten van shoppen, of dat nou online of offline plaatsvindt.

Het event was een groot succes en vraagt om een herhaling dat nog vlak voor de winter zal plaatsvinden! We hebben onze bezoekers kunnen verassen met heerlijke sushi hapjes van Kyoto Café en verzorgd van persoonlijk styling advies op basis van hun eigen smaak en wensen. Hierdoor zagen we soms de mooiste complete outfits voorbijkomen die weer veel inspiratie gaf voor verdere outfits. Voor mij als webshop was het dubbel zo leuk en gezellig omdat ik de andere webshops ook beter heb leren kennen en ze zijn allemaal heel erg lief maar ook superzakelijke powerhouse vrouwen. Heerlijk om mee te babbelen dus, want juist omdat we elk een ander product verkopen kan je goed sparren over leuke acties. Er volgen dus nog hele mooie samenwerkingen na het OfflineShoppingDays.com weekend en daar kijken we met z’n allen heel erg naar uit. Want dat betekent meer schoenen, kleding, sieraden en make-up en wie wordt daar nou niet vrolijk van?

Voor meer informatie zou je ook kunnen kijken op: http://www.trunkv.nl/offlineshoppingdays-com-presents-summer-must-have-days/

 

GEEN REACTIES