We hebben onze eerste collectie opgemeten, geïnspecteerd en de details toegevoegd bij elk fashion item! In Azië is de meest gangbare maat ‘one-size’ omdat zij vaak hun kledingstukken met een standaard pasvorm ontwerpen of gebruik maken van diverse stretch-rek materialen. Dit doen zij zodat het kledingstuk vaker méér passend of beter zit dan niet-stretch-rek materialen. Dit is uiteraard een groot voordeel als het kledingstuk zich goed aansluit op je lichaam ongeacht je precieze maat of vorm. Voor de items die gemaakt zijn van overige stoffen vinden wij het extra belangrijk om jullie zo goed mogelijk te informeren over de precieze maten.

 

Maten
Voor alle kledingstukken geven we een adviesmaat. Het is aangeraden om deze op te volgen maar je kan uiteraard ook zelf een inschatting doen op basis van de foto’s, afmetingen of op je eigen gevoel vertrouwen. Gelukkig hebben we voor onze eerste collectie een aantal items met wisselende maten variërend van 34 t/m 40. Bij sommige tops en jurken hebben we de maten beperkt tot bijvoorbeeld ‘one-size: 34-36′. Dit houdt in dat wij volgens de afmetingen en onze eigen inschatting, verwachten dat dit kledingstuk het mooiste zal staan bij deze maten. Vaak houden we een ruime marge in (één volle maat) om er zeker van te zijn. Val je net tussen de maten 36-38 dan zou het je eventueel ook goed passen, afhankelijk van je eigen lichaamsvorm en verhoudingen uiteraard. Mocht je twijfelen over de maten, neem dan gerust contact met ons op via onze chatbox of maak gebruik van het contactformulier.

Kwaliteit
Ondanks dat de grotere en bekendere merken hun kleding en masse in Azië laten produceren, moet men rekening houden met afwisselende kwaliteiten afhankelijk van het land van productie. Trunk V houdt daarom rekening met het merk van het kledingstuk, het leuke ontwerp maar ook de kwaliteit van het materiaal en naaiwerk. We hebben de kwaliteit van de kledingstukken beoordeeld en hebben mede daarop onze prijzen gebaseerd. Dit is dan ook een goede graadmeter van de kwaliteit van het kledingstuk. Omdat Trunk V wisselende collecties van diverse merken aanbiedt kan de kwaliteit ook sterk wisselen. Hier hebben we uiteraard vooraf geen zicht op, maar wat we wel kunnen doen is jullie zo goed mogelijk informeren. Bij elk fashion item in onze shop vindt je bij “extra informatie” meer details over het materiaal, afmetingen en wasinstructies.

Extra fashion brands!
Tot onze grote verassing zagen we dat er sprake is van 2 fashion brands in plaats van één! Trunk V kan nu met trost drie merken uit Taiwan aanbieden: Yoco, Puffy en Mayuki! We zijn er heel blij mee en we hopen dat jullie het ook leuk vinden! We zijn in middels ook al bezig met onze volgende collectie waaronder ook kledingmerken uit China. We houden je hier uiteraard op de hoogte van via onze website, Facebook, Google+ en onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor alle nieuwe collecties en speciale kortingen!

 

Voor meer informatie zou je ook kunnen kijken op: http://www.trunkv.nl/maten-kwaliteit-en-extra-fashion-brands/

GEEN REACTIES