De eerste collectie dat binnen nu en nog even wordt verwacht is van Taiwanees fashion brand Yoco. Een top modemerk voor de vrouwelijke en sophisticated look.

Trunk V introduceert een aantal mooie stukken in de kleuren pastel en cappucino, perfect voor onze Nederlandse winter/lente-maanden vlak voordat het écht een beetje warm wordt!


Yoco is een Taiwanees fashion brand gericht op de working-girl die graag verzorgd voor de dag wil komen. De fashion items zijn daarom vaak form-fitting of lekker luchtig in mooie kleuren of prints. Alle kledingstukken zijn daarom ook vaak ready-to-wear voor overdag of s’avonds. Het fijne aan Yoco is dat veel van hun kledingstukken zeer geschikt zijn voor diverse events. Je kan hun items aan voor overdag tijdens werk, voor de zondagmiddag brunch, op dates en gewoon wanneer jij er zin hebt!

Heel af en toe maakt Yoco een uitstapje naar wat sexier kledingstukken en deze vallen dan ook meteen op in hun bestaande collectie. Ook deze items biedt Trunk V graag aan omdat het net een beetje die extra umph geeft aan hun een jurk of top!

 

Voor meer informatie zou je ook kunnen kijken op: http://www.trunkv.nl/taipei-fashion/

GEEN REACTIES