Heb je zin in  voortreffelijk Argentijns vlees, maar wil je toch geen fortuin uitgeven zoals bij Gauchos? Dan is Los Toros de perfecte oplossing. Midden in het Rotterdamse centrum aan de Lijnbaan ligt het klein ogende gezellige restaurant. Maar schijn bedriegt, boven op de tweede verdieping hebben ze nog plaats in overvloed. Men hoeft dus niet bang te zijn dat er geen plek is om te genieten van een lekker mals stukje Entrecote.

De inrichting van dit restaurant zou wat schoner kunnen, want tijdens ons bezoek waren er diverse fruitvliegjes aanwezig. Daarentegen is de benedenverdieping knus ingericht met de welbekende koeienvacht banken. De bediening is aardig en redelijk verstaanbaar, maar hun Nederlands mag wel wat bijgeschaafd worden.

Aan het begin van de avond vragen ze wat je wil drinken en of je stokbrood met kruidenboter wil. Voor degene die stokbrood wil, moet wel duidelijk zijn hoeveel je er wilt. Per stokbroodje betaalt men namelijk € 1,75 en als je met z’n vieren bent, wordt er namelijk zonder overleg  vier stokbroodjes gegeven. Degene die van zoete rode wijn houdt, wordt aangeraden om de huiswijn te proberen. Helaas waren wij geen liefhebbers van zoete rode wijn, maar een alternatieve rode wijn hadden ze niet dus moesten wij het doen met een glaasje fris en een biertje.

Op de kaart van Los Toros is er keuze genoeg. Men kan beginnen met een lekkere Argentijnse Goulash soep en daarna kiezen uit verschillende soorten vlees. Ze hebben speciale menu’s waar de frietjes en salades er al bij zitten. Voor de losse steaks, bestaande uit de soorten: Argentijnse Cuadril, Argentijnse Ossenhaas, Argentijnse Entrecote of American steak, zijn er verschillende hoeveelheden te bestellen, gevarieerd van 180 gram tot maar liefst 550 gram. Natuurlijk zijn er voor de niet-vleesliefhebbers ook vis of maaltijdsalades. Bijgerechten worden extra bij berekend. Er wordt door de bediendes netjes aan je gevraagd hoe je het vlees bereid wil hebben. De kwaliteit van het vlees is iets minder dan dat van Gauchos, maar dat merk je ook wel in de prijs.

Samenvattend, een redelijk goed restaurant voor een lekker sappig stukje vlees met ruimte voor verbetering.

 

Naam: Los Toros
Openingstijden: dagelijks van 15.00 uur tot 23.30 uur
Adres: Lijnbaan 35, 3012 EK Rotterdam
Telefoon: 010-4132161
Website: www.los-toros.nl

 

By Lyang Deng

GEEN REACTIES