Onbeperkt sushi eten staat al bij iedereen in het geheugen gegrift. Nu is het tijd voor iets nieuws, alleen willen we wel nog steeds zoveel eten als onze maag aan kan en keuzes maken naar onze smaak. Waar denk je aan als het gaat om kleine lekkere hapjes in verschillende soorten en maten? Juist ja, Tapas, authentieke Spaanse specialiteiten. Vlakbij China-town in Rotterdam is een nieuw onbeperkt concept namelijk geopend: onbeperkt Tapas eten.

Enkele tafeltjes buiten voor de echte zonaanbidders en binnen een ruim, modern en sfeerrijk ingericht restaurant.

Het concept is net als bij alle andere onbeperkt sushi- restaurants, je mag zelf aankruisen wat en hoeveel je wilt eten per ronde. Per ronde 5 items per persoon en twee uur lang. Het is nu dan niet California Maki of Tempura, maar Patatas Bravas of Chorizo worstjes.

Bij binnenkomst wordt je warm verwelkomd door de gastheer en meteen in de watten gelegd met stokbrood en olijfjes. De bediening was erg attent en vriendelijk. Je bestelling wordt snel opgenomen en ook vrij snel geserveerd. Zodra de bordjes leeg waren kwamen ze het weer ophalen, zodat de tafel er weer schoon en opgeruimd uitzag.

Ik had bijna alles van de kaart geprobeerd. Wat zeker aan te raden is, is de Vissoep, Lamsrack, Dadels met Roomkaas en de Pinxtos Mango met Beef. Naast dit lekkere eten hoort natuurlijk een glas Sangria om zo de echte Spaanse sfeer te proeven. Als dessert mocht je kiezen uit Panna Cotta, Tiramisu, Creme bruleé of Dame Blanche. Ik had de Dame Blanche genomen en het was anders dan dat je normaal verwacht van een Dame Blanche. Het was namelijk geen bolletjes vanille ijs met chocolade saus, maar blokjes chocolade ijs met blokjes vanille ijs, chocolade saus en slagroom. Ik vond deze creatie erg innovatief, het zag er voortreffelijk uit en het smaakte ook nog goed!

Kort gezegd, het is echt een aanrader om een bezoekje te brengen aan de Tapas Club. Verschillende gerechten met verschillende smaken die men kan afwisselen. Men kan daar rustig en relaxed zitten zonder dat men het gevoel krijg dat er gehaast moet worden.

Naam: Tapas Club
Adres: Mauritsweg 28, 3012 JS Rotterdam (vlakbij Kruisplein)
Tel: 010-281 99 77
Website: www.tapas-club.nl
Openingstijden: dagelijks van 16.30 tot 22.30
Prijs: ma t/m do: €19,50, vr t/m zo: € 22,50

 

By Lyang Deng

GEEN REACTIES