Column: HALLO LEZERS! =D

Ja ik denk dat ik tot nu wel een aantal vaste lezers te pakken heb gekregen. Vandaar mijn “groet” wat ik normaal gesproken niet doe… Jullie zijn vast wel benieuwd wat er de afgelopen paar weken zijn gebeurd. Nou zoals altijd heb ik het erg druk gehad. En ik heb er een aantal goeie
redenen voor.

Allereerst weten velen van jullie dat ik bezig ben met een eigen “iets” wat binnenkort geïntroduceerd word aan het publiek. Het heeft te maken met Fotografie en de Social Media en het heet: WE ARE PIXELATED. Dit is een concept wat een nieuw tijdsperk moet representeren. Een tijdsperk waar professioneel fotografie een plaats heeft gevonden in de social media, waarom? Omdat het steeds makkelijker is om jezelf aan de wereld voor te stellen via de Social Media Sites. Hierdoor is fotografie onder de aandacht gebracht. Maar velen weten niet helemaal wat ze moeten doen met hun nieuwe Spiegel Reflex Camera. Daarvoor kan je bij WE ARE PIXELATED terecht. Ik streef ernaar om de website zo groot mogelijk te krijgen met vele gebruikers zodat het de hotspot word voor fotografie hulp en meer.

Omdat ik alles in mijn eentje moest doen en er 0 EURO in mijn budget zat. Was het voor mij helaas verplicht om alles zelf te scripten. Gelukkig heb ik een aantal jaren ervaring in HTML, Javascript en Mysql/PHP. Waardoor het uiteindelijk wel is gelukt! Speciaal voor de lezer van de ASN News wil is vooraf bekend maken dat het gaat om een Forum. Deze forum maakt mijn concept rond en zal een grote rol spelen in het geheel.

Zondag 27 Maart om 20:00 zal de website lanceren. Deze kun je mee volgen op www.wearepixelated.com En voor mijn facebook vrienden zal er een speciaal countdown evenement gehouden worden in de LimeBar in Amsterdam.

Mede mogelijk gemaakt door ASN’s Resident,
DJ RNK!

Onder vrienden en familie en mijn vriendin, Ik hoop dat jullie hierdoor begrijpen waarom ik zo afwezig ben geweest de afgelopen dagen.
By: Ayerthon Rijandie Sadikrama

 

GEEN REACTIES