De laatste film die ik van Adam Sandler gezien heb was Funny People. De film suggereerde dus een comedy en met Sandler in de hoofdrol moet dat haast ook wel zo zijn geweest. Helaas viel deze erg tegen dus hoopte ik dat Adam Sandler in Just go with it het ruimschoots goed zou maken. Samen met America’s sweetheart Jennifer Aniston (Rachel in Friends) zou de film moeten kloppen.

Danny Maccabee (Sandler) is een plastisch chirurg die erg veel vrouwen versiert. Net als bij het ‘daddy syndrome’ (toepasselijk op meisjes die vroeger geen aandacht van hun vader hebben gehad en daardoor in een slet veranderen) heeft Danny de neiging om aandacht van zoveel mogelijk vrouwen te krijgen. Katherine Murphy (Aniston) is de assistente van Danny en zij weet dan ook wat zijn truc is om vrouwen het bed in te krijgen. Danny was vroeger op de dag van zijn huwelijk erachter gekomen dat zijn toenmalige verloofde vreemdging. Het huwelijk ging uiteraard niet door en zo is Danny geworden tot hoe hij nu is, een vrouwenverslinder. Danny had zijn trouwring niet afgedaan en kwam er zo achter dat zijn trouwring juist vrouwen aantrok! Magic of the ring.

Danny komt op een dag zijn droomvrouw tegen; Palmer. Blond, lang en een perfect figuur. Daarbij nog aardig ook. Danny’s dag kan niet meer stuk! Tot Palmer zijn trouwring vindt en hem niet meer vertrouwt. Danny liegt dan dat hij in een scheiding ligt en zijn vrouw het allemaal prima vindt. Dan wordt de hulp van Katherine ingeschakeld. Ze moet de ‘vrouw’ van Danny spelen en Palmer overtuigen dat ze echt in een scheiding liggen en niet meer onder één dak kunnen wonen. Het verhaal begint pas echt wanneer ze met zijn allen (Danny, Katherine, Palmer, Katherine’s kinderen en Danny’s neef) op vakantie naar Hawaii gaan.

De film was verbazingwekkend grappig. Ik heb om veel dingen moeten lachen en gelukkig was de film niet zoals de laatste films van Adam Sandler. Wanneer je voor een vermakelijke comedy naar de bioscoop wil gaan is Just go with it zeker een aanrader. De film is geschikt voor kinderen alhoewel ik niet zeker weet of ze het sarcasme in de film snappen. Ook leuk zijn de hilarische kinderen van Katherine. Ze geven de film een leuke draai en zorgen ervoor dat Just go with it nog net iets grappiger is.

 

By TinYee Tang

 

 

GEEN REACTIES