Voor deze editie hebben we onze gloednieuwe presentatrice aan de tand gevoeld. Kim is net gestart bij ASN TV en haar eerste opdracht was het interview met Far East Movement. Check ASN TV Season 1 Episode 3 ‘Fly Like A G6’ voor het eindresultaat.

Name: Kim Do
Woonplaats: Rotterdam
Study/Job: Bedrijfskunde (Erasmus) en internationaal model

Functie binnen ASN:

Ik ben op dit moment presentatrice van ASN TV. Hierbij krijg ik de mogelijkheid om internationale artiesten/gasten te interviewen. Ik zou graag in die rol willen groeien en misschien fashion/lifestyle topics presenteren en ik heb begrepen van Melvin dat er ook modeshows worden gegeven, dus dat lijkt me natuurlijk ook heel erg leuk.

Welk evenement van ASN lijkt jou het leukst?

Tot nu toe heb ik alleen nog I Love Asian mee gemaakt, het waren beide keren erg gezellig. Binnenkort komt Jeremy Passion naar We Asian “1 Year Anniversary Party”. Daar kijk ik ook naar uit.

Wat voor evenement zou je graag een keertje voor ASN
 willen organiseren?
Ik heb interesse in verschillende gebieden: fashion, muziek, films en eten. Als ik een evenement zou organiseren voor ASN, dan zou het zeker daar ergens mee te maken hebben.

In welk cultuur ben je het meest geïnteresseerd en wat wil je allemaal van leren?
Ik ben heel erg open-minded en geinteresseerd in verschillende culturen. Door een cultuur beter te leren begrijpen, kan ik bepaalde aspecten meer waarderen. Ik hou van mix ’n matchen. Ik wil graag de goede dingen uit verschillende culturen combineren en mee nemen in mijn levenservaring.

Wat is het lekkerste gerecht van jouw afkomst en hoe maak je het klaar?
Het lekkerste gerecht, hmm…dat is moeilijk! Maar als ik toch moet kiezen, zou ik kiezen voor ‘banh xeo’ (Vietnamese pannekoeken) of ‘bun rieu’ (Vietnamese maaltijdsoep). Vraag me niet hoe ik het klaar moet maken! Ik ben beter in eten, dan in koken….

Waar ben jij te vinden op een vrijdagavond?
Ik vind het leuk om tijd te besteden met mijn vrienden. Dat kan van alles zijn: lekker eten, even bijpraten, film kijiken, winkelen of met zijn allen uitgaan.

Wat is jouw grootse passie?

Dat is moeilijk, want ik heb verschillende passies. Maar als ik toch moet kiezen, kies ik voor op dit moment mijn modellen carriere. Deze opent nieuwe deuren voor me zodat ik me bezig kan houden met mijn andere passies.

Wie is jouw grootste idool?

Mogen het er ook twee zijn? Mijn ouders! Ze zijn met lege handen naar Nederland gekomen door de oorlog, en hebben toch een goed leven kunnen opbouwen voor hunzelf en hun kinderen. Zij zijn het bewijs dat je met hard werken je droom kan waar maken.

Wat hoor jij liever als je uitgaat Nederlandse House of
 Amerikaanse R&B?
Zoals ik al zei, ik hou van mix ’n matchen. Mijn voorkeur gaat uit naar Amerikaanse R&B gemixed met Nederlandse house. De avond moet spannend blijven!.

Wat zouden de lezers nog over jou moeten weten?
Dat er nog veel spannende projecten gepland staan voor volgend jaar. Dus blijf me volgen op twitter, facebook, hyves en YouTube.


 

GEEN REACTIES