Mijn verhaal achter ASN

Een aantal van jullie weten hoe ik heet, Sommige weten wat ik doe, een paar kennen mij persoonlijk. Maar de meeste van jullie weten niet eens dat ik besta. Maar dat maakt niet uit hierbij dus: Mijn naam is Ayerthon Rijandie Sadikrama a.k.a. DJ Nohtreya en dit is mijn blog voor
ASN.

ASN of hoewel (Asian zoals ik het toen uitsprak) betekende nog “niks” voor mij op mijn 13-jarige leeftijd. Ik wist niet wie ze waren of wat ze deden. Ik hoorde mijn broers en zus zeggen dat de feesten altijd gezellig waren. Dat maakte mij erg nieuwsgierig en op mijn 14de wilde ik proberen
om Asian Escape binnen te komen. Tot mijn grootste verbazing mocht ik zonder ID check meegenieten van het feest. Ik moet zeggen dat ik met DJ Esperanza naar binnen ging.

Anyways! Na mijn eerste bezoek op een Asian feest wilde ik meer weten hoe dit allemaal in zijn werk ging. Op dat moment had ik interesse in DJ’en en ging regelmatig bij DJ Esperanza thuis oefenen. Ondertussen had ik het allemaal onder de knie en probeerde zoveel mogelijk te draaien en mijn loyaliteit te bewijzen voor ASN. Maar ik vond draaien nooit een volledige bezigheid. En ik wilde meer gaan doen met mijn echte passies en dat is film en fotografie. Dat is mijn huidige richtpunt en het is mij gelukt om het met DJ’en te combineren bij ASN. Op het moment dat Melvin terug kwam van Amerika nam ik mijn kans! Ik had een idee voor ASM waarmee ik meer kon betekenen bij op het gebied van filmgrafie.

Dit was ASN TV en tot mijn verbazing vond Melvin het een goed idee en voordat ik het wist was ik de Oprichter en Projectleider van ASN TV.
Al gauw mochten wij onze eerste test dag uitvoeren bij de 7th Yr Anniversary, mensen interviewen en voornamelijk de show filmen. Samen met de huidige ASN TV team hebben wij een aantal opkomende episodes gepland en ik kan niet wachten totdat dit van de grond gaat.

Nog nooit eerder werd een idee van mij zo serieus genomen. Melvin hielp mij direct met het opzetten van mijn team en onze eerste vergadering “And i thank you for that Melvin!”. Nu kan ik mijn passies uitwerken in het echte leven en een heleboel leren van wat er nog bij
moet komen.

Melvin en ik zijn goede maatjes en we kunnen naar mijn gevoel goed samenwerken. Dit belooft veel goeds voor de toekomst!

By Ayerthon Rijandie Sadikrama (rijandie@asn-online.nl)

GEEN REACTIES