Voor deze editie hebben we de nieuwe aanwinst van het events team aan de tand gevoeld. Heb je het gevoel dat we altijd dezelfde feesten/events organiseren en dat we een keer iets nieuws moeten doen, dan moet je bij haar team zijn…

Naam:  Shuh-Wei Soo
Leeftijd: 28 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Studie/Job: Account Manager

Functie binnen ASN: Redactielid

Aan welke evenementen zou jij graag willen meehelpen?
Modeshows, Business events. Entertaining, leerzaam of inspirerend.

Wat voor evenement zou je graag een keertje voor ASN willen organiseren?
Low Lands voor Aziaten (inclusief kamperen en regenlaarzen aan), Film Festival, Yoga cursus, Dans show, Play back show e.d.

In welk cultuur ben je het meest geïnteresseerd en wat wil je allemaal van leren?
Op dit moment in de Aziaten die naar Canada zijn geëmigreerd en hoe zij geïntegreerd zijn. Ik ben vorig jaar in Toronto op vakantie geweest en de sfeer daar onder de mensen gaf me een goed gevoel. Het lijkt me een fijn land om in te wonen. Ik zie het eigenlijk wel voor me dat mijn kinderen van die padvindertjes worden.

Wat is het lekkerste gerecht van jouw afkomst en hoe maak je het klaar?
Laksa of Hainanese Chicken rice.

Waar ben jij te vinden op een vrijdagavond?
Heel eerlijk? Meestal thuis voor Popstars. I am a sucker for audities en optredens.

Wat is jouw grootste passie?
Sporten. Mocht ik een zwembad, tennisbaan, fitnessruimte en groepslesruimte voor bijv. Zumba en Yoga thuis hebben, dan vind je mij daar elke ochtend. Nu denk je natuurlijk dat ik onwijs fit ben, maar dat ben ik niet hoor ; )

Wie is jouw grootste idool?
Lisa Ling, een Amerikaanse journalist en correspondent voor Oprah Winfrey en CNN. Zij maakt documentaires in extreem gevaarlijke situaties zoals de MS-113 gang, beruchte Amerikaanse gevangenissen, de Amish gemeenschap en Noord-Korea.

Wat hoor jij liever als je uitgaat Nederlandse House of Amerikaanse R&B?
Mijn voorkeur gaat uit naar beide. Daarnaast hou ik van relaxte muziek van bijv. Alain Clark, Cold Play, Jason Mraz en Taylor Swift. Afgewisseld met Paco Ramon (Future Business). Van Shakira (als ik uit mijn dak wil gaan), Rihanna, Black Eyed Pies, Neyo (als ik wil doen alsof ik onwijs goed kan dansen), Stevie Wonder (als ik liefde nodig heb), Michael Jackson (als ik terug in de tijd wil), Jay Chou (als ik in een whimpie mood ben), Wang Lee Hom e.a. pop muziek kan ik ook genieten.

Waar ga je liever uit, Asian Party of Nederlandse Discotheken/kroegen?
Mijn voorkeur in volgorde is: dineren, drinken in een kroeg gevolgd door uitgaan. Het belangrijkst vind ik de gezelschap waarmee ik ben. Wat voor een feest maakt me niet zoveel uit. Zolang het een fris en fruitig feest is, hoor je mij niet klagen. Hoewel ik het niet (nog) kan/ durf, vind ik de sfeer op Salsa feesten ook behoorlijk gezellig.

GEEN REACTIES