Column: Even wennen aan het koude en regenachtige Nederland!

Dit wordt mijn laatste column en ik ga het stokje over geven aan iemand die jullie elke editie kan updaten met hun leuke avonturen. Ik ben nu inmiddels een maandje terug in het Nederland en ik moet toegeven dat ik niet had verwacht zo snel weer te wennen aan Nederland.
Ik moet eerlijk toegeven dat het fantastisch is om weer lekker thuis te zijn, te chillen met vrienden, mijn familie weer te zien en natuurlijk weer leuke dingen te doen met ASN.

Ik heb vorige week een bericht gekregen dat mijn auto al verscheept is en waarschijnlijk midden september in Rotterdam aankomt. Het gaat vervolgens nog 5 weken duren voordat ik het daadwerkelijk krijg, want de douane, import bedrijf en RDW hebben nog enige tijd nodig om het rijklaar te maken. Ik heb geleerd erg geduldig te zijn.
Gelukkig met een beetje vertraging heb ik nu ook al mijn pakketten en koffers binnen gekregen. Ik wacht nog steeds op dat ene pakketje (mensen die de vorige column hebben gelezen weten wat ik bedoel…zoniet check hem op ASN-Online ;).

Ik had misschien toch een beetje meer moeite moeten doen om dat zelf te versturen of een betere inschatting moeten maken dat dit zou gebeuren. Helaas zit in dat pakketje alles wat ik niet in mijn koffer
kwijt kon dus best wel waardevol. Ik heb dit maar achter me gelaten en ik zie wel wat er
omtrent dit gaat gebeuren.

Ik heb de afgelopen weken gebruikt om vrienden op te zoeken en feestjes te bezoeken.
Ik ben bij I Love Asian, Asian Luxury, Feel 100% geweest en ik heb erg genoten van de feestjes en leuke mensen daar heb ontmoet. Ik moest wennen aan uitgaan tot 5 uur in de nacht aangezien feestjes in California al om half 2 afgelopen waren Ik was erg brak de volgende ochtend maar dan heb je pas echt het gevoel dat je uit bent geweest.

Om al mijn columns kort samen te vatten. Kan ik met veel trots terug kijken op 2 fantastische jaren waar ik veel ervaring heb opgedaan, vrienden gemaakt, mijn netwerk heb uitgebreid, werk ervaring opgedaan en nog veel belangrijker geleerd wat marketing echt betekent.

Ik heb daar een geweldig leven gehad daar in California, maar “there’s no place like home”. Ik ben blij om weer terug te zijn. Het kwaliteit van leven is hier ondanks het slechte weer erg goed…neem dit ajb van me aan 😉

By Melvin (melvin@asn-online.nl)


GEEN REACTIES