We do love those Asians en dan vooral als ze uit Las Vegas komen. Dat moet Hollywood gedacht hebben op 12 maart 2010. En dus stond er voor alle love birds (gay, trio, kwartet, maakte niet uit) een heuse wedding chapel in de hal. Daarnaast was er gratis popcorn en suikerspinnen, poker, blackjack en hele mooie dames voor het oprapen. ILA was getransformeerd in een club met dodelijk combinatie van gokken, alcohol en vrouwen. Voor degene die nog een bodem moesten leggen voor de alcohol was er heerlijke, verse sushi beschikbaar en voor degenen die echt geld teveel hebben waren er VIP tafels te huur. Uiteraard waren wij van de partij en laten jullie zien wat je gemist hebt.

ILAVegasdansvloer

Bij de entree was de sfeer al gelijk goed; ik werd verwelkomd door onze mooie Kelly (die in een eerdere editie is geïnterviewd) met een handvol ILA dollars. Eenmal in de hoofdzaal voelde ik de muziek van DJ IRWAN als XTC door me lijf. De beats waren on de spot en lieten mijn heupen bewegen alsof ik weer 16 was. De avond was nog in de pubertijd, maar de zaal was al aardig vol. Helaas waren er ook een paar ruziezoekers die aan de middelmatige B-cup vrouwtjes moesten laten zien dat zij het alfa-mannetje zijn. Maar deze Tokkies, waren gelukkig snel en profesioneel verwijderd van de feestzaal door de “groot geschapen” uitsmijters.asians

Zoals ik al zei, er waren genoeg mooie vrouwen, but what is this? Ik wist niet dat er die avond ook een opname was van Beauty and the Nerd, Asian version.NogMeerAsians

Wanneer ik mijn vaste verkenningsrondje aan het lopen ben, valt de langwerpige danskooi mij op. Het is mij opgevallen dat die kooi altijd vol staat met vrouwen waar sommige kerels weleens een harde L van krijgen, maargoed, waar moet je anders dansen als de dansvloer bomvol is, toch? Liever omringd door stalen palen van de kooi, dan platgedrukt worden door palen van viespeuken die je niet kent.

kooiAndereDansVloer

Dit zijn nou de echte pick-up artiesten: altijd zien ze er goed uit en altijd zijn ze omringd door mooie vrouwen. En als je als arme student, op z’n Frogers gezegd, geen cent te makken hebt: begin maar vast met sparen en ga voor die VIP tafel. Zoals aan deze blije ILA-gangers te zien is het een gegarandeerd succes.

PartyPeoplePartyPeopleTenFold

Deze danseres gaf af en toe een showtje waar ik echt u tegen moet zeggen. Met haar zouden we allemaal wel een beschuitje willen eten, denk ik. Ook voor de dames was er een sexy dude ingehuurd die zeker minstens vier keer per week in de sportschool te vinden is en wiens wasbordje elke dame wel af zou willen likken.GoGoFemaleGoGo

Als je iemand hebt gevonden die je leuk vind, just put a ring on it. Jammer dat deze dude niet zo vrolijk kijkt. Misschien beseft hij dat zijn leven erop zit, nu hij eenmaal getrouwd is. Maar mocht je aan het einde van de avond niemand hebt kunnen vinden, dan kun je al altijd nog met de aap trouwen.JustMarried

AapGetrouwd

Tot de volgende ILA.

By Nhut & Thuy Anh

GEEN REACTIES