Jullie vragen nu wat een flayer is, toch? Nou, een flayer is een vrouwelijke player. Ik heb dit woordje van Waiman geleerd. Ik wist niet eens dat er een woord voor een vrouwelijke player bestond. Jongens, dit artikel is speciaal voor jullie. Vrouwen zijn zeer stiekem en gemeen, waar je alert voor moet blijven.

flayer01

Een flayer kan elk meisje zijn. Persoonlijk vind ik flayer een zwaar woord voor een vrouwelijke player. Een vrouw played niet echt. Ik noem het liever een mannentester. Want een vrouwelijke player test mannen tegelijk. Wat bedoel ik met mannen testen? Tegenwoordig zijn vrouwen veeleisend. Ze willen zekerheid en vastheid. Vrouwelijke players zijn slim en sluw. Ze zijn behoudend en mysterieus. In andere woorden: kijk uit mannen, jullie gaan pijn voelen.

Waarom dumpen ze je? Hoe herken je het? Nou, de eerste verklaring: je bent niet geslaagd voor haar gemene sneaky testen. Twee, als ze een geïrriteerd gedrag vertoont of terughoudende houding heeft of droog doet en op msn BRB zegt en nooit meer terugkomt… Dan ben je de lul! Het is hard, maar waar. Vrouwelijke players zijn ijskoude vrouwen die een Chinese muur hebben om hun hart, die moeilijk te breken is. Ook hebben vrouwelijke players een hoge eigendunk van zichzelf, net als de mannelijke players. Maar diep in hun hart willen ze alleen maar de juiste jongen vinden.

flayer02Een andere mogelijke verklaring is dat ze zelf bespeeld is door een jongen en uit is op wraak. Je herkent dat ze bijna niks over haar verleden vertelt, dus eigenlijk ben jij de prater. Of juist haar verleden bespeelt bij jou, en uiteindelijk als je medelijden hebt, niet goed genoeg bent voor haar en jou dumpt. Het is een rare verklaring, maar een vrouw is soms zo. Als ze iets niet leuk vindt of afgekraakt is, dan kan je imago bij haar alleen maar achteruit gaan. (Na één beginnende irritatie, volgen er meer irritaties.)

Ook zijn vrouwelijke players heel makkelijk te breken. Ze zijn zwak als jij hun eigendunk afkraakt of niet complimenteert. Want door middel van complimenten en haar ego geven, geef je haar de macht. In andere woorden, je bent voor haar easy en ze kan je makkelijk manipuleren. Dit gebeurt vaak bij “the good boys always lose”. Vrouwen gaan hen testen. Vrouwen willen dat mannen de macht hebben en niet hen, waardoor op den duur “the good boys” ze saai vinden en dumpen.

Hoe je ze kan breken? Ik denk dat als je haar juist haar zin niet geeft, dat ze erop gaat kicken. Ze denken ‘yes, eindelijk iets anders’. Ze vinden het interessant als je anders bent dan al die andere softies die haar proberen te krijgen door sweet talks. De tegenovergestelde psychologie is heel doeltreffend bij de vrouwenplayers. Vrouwen zijn denkers. Als je mysterieus en hard bent tegen haar, maar toch ook lief bent, blijf je in hun gedachten. Het is onvergetelijk voor een vrouw als je iets doet wat zij niet leuk vindt, maar diep in haar hart ze het stiekem leuk vindt. Een vrouwelijke player houdt van uitdagingen. Ze manipuleert mannen, omdat ze makkelijk zijn. Mannen die haar manipuleren breken de Chinese muur in haar hart.

Vrouwelijke players zijn emotioneel hard te raken, maar als je er één raakt, zou je er meer gaan raken. Ze gaan paniekerig gedragen en zijn bang voor verdriet als ze erop in gaan, waardoor er hard to get of behoudend gedrag is. In andere woorden, slachtoffer zijn van haar eigen spel. Ze zijn heel gehecht aan hun privacy, ze zijn ook uitsluitend onafhankelijk. En als een man een snaar raakt zou het emotioneel voor een vrouwelijke player moeilijk te vergeten zijn.flayer03

Ze zijn niet slecht. Ze zijn te begrijpen. Een vrouwelijke player is eigenlijk niet zo gevaarlijk, als je maar weet hoe je ermee moet omgaan. Een vrouwelijke player of mannentester zijn later goede partners. Als je hun weet te raken, zullen ze betrouwbaar zijn en voor jou alle jongens dumpen om met jou er vandoor te gaan. Ze zijn wijs en hebben veel ervaring met situaties. Ze zijn niet voor niks flayers geweest. Ze hebben veel situaties gehad waar ze goed zijn ontkomen. Ze zijn goede praters en luisteraars. Het is natuurlijk logisch dat ze goede praters en luisteraars zijn, anders hebben ze niet veel mannen kunnen bespelen. Maar je weet het maar nooit, hé …

Mijn conclusie is dat flayers eigenlijk niet bestaan. En een player bestaat eigenlijk ook niet. Players & flayers zijn gewoon bang voor verdriet. Players en flayers worden op den duur toch altijd het slachtoffer van hun eigen spelletje. Ze genieten van hun spel, omdat ze de macht krijgen, ze krijgen aandacht. Maar in the end zijn ze heel gevoelig als hun Chinese muur breekt en ze niet meer kunnen ontkomen. What goes around comes around…

By Tuyet Trinh


GEEN REACTIES