Voor deze editie hebben we een van onze fotografen, aan de tand gevoeld en een kort interview met hem gedaan.

Naam: Anlacan
Leeftijd: 22 jaar
Achtergrond: Vietnamees (en 1/8e Chinees! ;p ) Studie/Job: Master Social Psychology
Functie: Hoofd Media

Wat betekent deze functie?

Binnen ASN hebben we veel verschillende afdelingen die elk een zeer belangrijke taak vervullen, van de afdeling Events die jullie altijd de geweldige feesten en andere evenementen voorschotelt, tot het personeel op de Redactie afdeling die ervoor zorgt dat er steeds leuke en nieuwe verhalen staan in het E-magazine op de ASN website en in deze krant.
Zo hebben we nog veel meer afdelingen die elk onmisbaar zijn voor het soepel runnen van onze vereniging. Wat het Hoofd Media moet doen is ervoor zorgen dat het resultaat van alle inspanning van de andere afdelingen op de juiste manier naar buiten wordt gebracht. Bijvoorbeeld, als er een feest is moet het Hoofd Media er zeker van zijn dat het publiek hier tijdig van op de hoogte is. Verder waarborgt deze persoon de kwaliteit en de deadline van alle overige mediazaken zoals de infor- matie op Hyves (http://asn-online.hyves.nl/), Facebook, Twitter, onze website (http://www.asn-online.nl/), de nieuwsbrief, etc. Dus als jullie niet van een feest hebben gehoord, zou het mijn schuld zijn!

Hoe ben je in aanraking gekomen met ASN?

Eigenlijk ging ik eerst naar de feestjes van ASN, zelfs voor- dat ik besefte dat ze door ASN georganiseerd werden. Later zag ik de naam steeds terugkomen, en besefte ik dat de feestjes waar ik graag heen ging door ASN werden georganiseerd. Ik kwam erachter dat ze ook andere events organiseren, zoals de modeshow in Escape en het voetbaltoernooi dat elk jaar plaatsvindt. ASN wilt o.a. Nederlandse Aziaten met elkaar in contact brengen en dat vind ik ontzettend mooi omdat ik ook altijd graag nieuwe mensen ontmoet. Omdat er gewoon niet zoveel Aziaten bij mij in de buurt wonen, was het voor mij altijd lastig om nieuwe Aziatische mensen te leren kennen. Dit is precies waar ASN zich mee bezig houdt: het samenbrengen van de Asian Community.

Wat betekent ASN voor jou?

ASN betekent voor mij een connectie tussen mijn Neder- landse identiteit en mijn Aziatische identiteit en het ontmoeten van mensen die in dezelfde situatie zitten. Ik vind het heel grappig om kleine overeenkomsten te ontdekken bij andere Asians. Natuurlijk is niet iedereen hetzelfde, maar als je bijvoorbeeld hoort dat iemand als snack bami (uit een pakje) eet, is dat toch leuk omdat je jezelf erin herkent.
Dat is het mooie van het ontmoeten van andere Aziaten: er bestaat een soort van instant wederzijds begrip, puur en alleen door het feit dat je roots in grofweg het- zelfde deel van de wereld liggen. Als ik een andere Aziaat zie kan ik het ook niet helpen om diegene toch even extra op te merken en me bijvoorbeeld af te vragen van welke afkomst hij/zij is.

Wat wil je in korte termijn met ASN gaan bereiken?

Aangezien ik net ben aangenomen bij ASN wil ik de struc- tuur van onze organisatie optimaal leren kennen zodat ik zoveel mogelijk hulp kan bieden daar waar dat nodig is. Het is mijn doel om de communicatie van ASN nog verder te stroomlijnen en ervoor te zorgen dat mensen precies weten wanneer een bepaald evenement plaatsvindt, en natuurlijk dat ze zo enthousiast zijn dat ze ook komen!

Wat kunnen we nog in de toekomst van ASN verwachten?

ASN is constant bezig zich te ontwikkelen en we zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen zoals fotografen, redactiemedewerkers en ieder ander die zich kan identificeren met ASN. We zullen proberen om constant te blijven groeien en steeds de beste feesten te organiseren en nieuwe events te bedenken; in de toekomst kunnen jullie nóg meer feesten en evenementen verwachten van ASN!

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Blijf vooral onze website en agenda in de gaten houden als je de leukste feesten niet wilt missen! We geven ook vaak vrijkaartjes weg; meer informatie daarover kun je vinden in de nieuwsbrief die iedere maand wordt verzonden. Je kunt je hiervoor makkelijk aanmelden via de website!


GEEN REACTIES