Voor deze editie hebben we een van onze fotografen, aan de tand gevoeld en een kort interview met hem gedaan.

Naam: Kin Lee
Leeftijd: 28
Woonachtig in: Amsterdam
Studie/Job: Business Mathematics & Informatics Functie: Fotograaf & user admin voor ASN-Online.nl

Aan welke evenementen zou jij graag willen meehelpen?

Als ik er tijd voor heb, wil ik wel met alles meehelpen, maar op dit moment ligt mijn prioriteit bij de fotografie afdeling en het gebruiksvriendelijk krijgen van de nieuwe website.

Welk evenement van ASN lijkt jou het leukst?

Ik heb nog niet alle evenemeten bijgewoon, maar op dit moment ligt mijn voorkeur bij het Soccer/Basketball toer- nooi. Wie weet verandert dit in de toekomst.

Wat voor evenement zou je graag een keertje voor ASN willen organiseren?
Hmm… ik ben nog niet de kans gekregen om binnen ASN te ontwikkelen en ervaring op te doen in het organiseren van evenementen.

Op dit moment krijg ik de kans om mee te lopen en ervar- ing op te doen en wie weet kan ik in de toekomst zelf een kleine workshops opzetten.

Waar ga je liever uit, Asian Party of Nederlandse Disco- theken/kroegen en in welke stad?
Ik denk dat het afhangt met wie ik ben op dat moment. Maar vooral in een (voor mij) onbekend gebied doe ik vaak gekker.

Wat is jouw favoriete gerecht en hoe maak je het klaar?

Dit is helaas geen Aziatisch gerecht maar het Italiaanse Ti- ramisu en dit is helaas iets te moeilijk om het uit te leggen

Column: “Eat before you die – Part I”

Ik ben inmiddels de vaste correspondent geworden vanu- it Los Angeles, California. Ik vind het niet erg om af en toe iets leuks in te sturen. Ik ga deze column wijden aan

het lekkere eten dat ik heb gegeten in California. Ik ben na 2 jaar bijna een local hier in California en als test case heb ik mijn vrienden: Suzanne, Iva, Mand, Irwan & Dian en mijn zusje gebruikt. Ik heb hier een overzicht geplaatst wat zij en ik het lekkerst vinden.

In-N-Out: het beste geheim gehouden restaurant in heel Amerika. Je vind het alleen in de Westcoast en het lijkt erop dat alleen de locals het kennen. In-N-Out staat voor kwaliteit en klantenservice. Alles wordt gemaakt van verse ingredienten, bijvoorbeeld: de hamburger wordt gemaakt van vers gehakt, de frietjes worden gemaakt van verse aardappelen die op locatie vers worden gesneden en ze gebruiken alleen verse groente voor op hun hamburger. De burger wordt pas gemaakt nadat je hem besteld en geheel volgens jouw wensen. Als je op het menu kijkt zie je slechts 4 items: Hamburger, Cheese- burger, Double-Double en Frietjes, maar als je een local bent dan ben je op de hoogte van de secret menu en heb je keuze uit tientallen verschillende items, zoals: “animal style”, 4×4, 3-by-meat, “flying dutchman” en nog veel meer.

Pink’s: dit is misschien wel de meest glamorous en gewel- dige hotdog die je ooit zult eten. Ik weet dat wij verwent worden met een lekkere unox of bratwurst, maar hier in Los Angeles weten ze ook van wanten. Pink’s is begon- nen met een hotdog stand in 1939 en is uitgegroeid tot een hotspot in Los Angeles met een wachtrij van minimal 30 minuten tot 1.5 uur. De hotdogs zijn vernoemd naar Hollywood sterren, beroemde films en hebben de meest interessante “toppings”. Als je binnen komt zie je een gesigneerde foto van elke Hollywood ster die je maar

kan voorstellen met een persoonlijke recommendatie van Pink’s. Ik heb begrepen dat elke hotdog vernoemd is naar een persoonlijke voorkeur van de sterren en dat er regelmatig Hollywood sterren gespot worden.

Bon Chon Chicken: Een koreaanse versie van KFC maar dan veel beter! Zelfs Oprah heeft het koreaanse femo- neem genoemd in haar show. Het komt in 2 versies: Spicy en Soy Sauce with Garlic. Het koken van de kippenboutjes duurt 20 minuten en het wordt tot 2x toe gefrituurd totdat er een uniek krokant laagje gevormd is. Als je tijd hebt om 35-45 minuten te wachten, dan zou ik zeker een keertje uitproberen. Aan het einde van de maaltijd krijg je een complementaire portie frozen yoghurt” aangeboden.

Taco Truck: Met bijna 2 miljoen Mexicanen in
Los Angeles heeft California de grootste Mexiaanse gemeenschap buiten Mexico. Je kan op elke hoek van de straat mexicaans fruit (vers fruit met zout, lime en chili), geschaaft ijs, mais op een stick (met boter, kaas, chili), bacon dog (hotdog omringd met bacon geserveerd met uien, paprika en een jalapeno) en natuurlijk Taco’s, Bur- rito’s, Quesadilla’s & Tamales. Er zijn natuurlijk verschil- lende restauranten die mexicaanse gerechten serveren, maar ik hou van authentieke eetplekjes. Als ik een groep Mexicanen zie bij een stand dan weet ik dat hier het echte Mexicaanse eten is. Ik denk dat mensen wel eens een taco hebben gegeten bij Taco Bell, maar Mexicaans van een foodtruck is ongekend lekker en betaalbaar. Dit is iets wat je echt een keer gegeten moet hebben.

Big Daddy & Sons: Op de beroemde boardwalk van Ven- ice Beach is een lange straat met muzikanten, artiesten
en eet standjes. Er is een tent die een erg speciaal dessert verkoopt. Het heeft de bijnaam “Heart attack on a stick” en het is een donut gevuld met een oreo op een stick. Het is erg uniek en je kan het niet overal vinden. Dit is echt iets voor de zoete trek…

By Melvin (melvin@asn-online.nl)

ASN-Online.nl vernieuwd…

Het is al een tijdje aangekondigd, maar het is eindelijk zover!!! We hebben 2 weken geleden de nieuwe website gelanceerd. De vormgeving is gedaan door Milk.nl en een interactief kantoor uit Den Haag heeft een custom made website naar onze wensen ontwikkeld.

We hebben transactie zo soepel mogelijk gemaakt door alle profielen over te zetten zodat je niet opnieuw een account hoeft aan te maken.

Er zjin aardig wat nieuwe functies bijgekomen:
-ASN Cookies (Reward systeem met prijzen)
-Video Galleryj (waar iedereen video’s kan uploaden) -Reviews,Blogs (iedereen kan een review of blog maken) -Games: speel een spelletje en verdien ASN cookies -Downloads sectie met desktop background, mixtapes -Uitgebreide community en artiesten profielen

ASN Is Looking For You

ASN Online is op zoek naar spontane en gemotiveerde crew leden die geinteresseerd zijn om ons team te versterken.

We zijn op zoek naar:
Fotografen (beroeps, hobby en studenten) die op vrijwil- lige basis leuke fotoreportages willen maken tijdens verschillende evenementen.

Hyvers, Facebookers & YouTube’ers we zijn op zoek naar iemand die veel tijd besteed op zijn facebook/hyves /YouTube en ons kan helpen met het vullen van de web- site met leuke content.

Bloggers & Reviewers we zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om te bloggen en reviews te schrijven.

Redactie leden die het leuk vinden om stukjes te schrijven voor de E-Magazine (online lifestyle maga- zine), ASN Lifestyle & News, ASN Corner en alle copy voor het reclame materiaal.

Crew leden die het leuk vinden om mee te helpen met het plannen, organiseren, promoten, opzetten en het runnen van onze evenementen.

Graphic/Web designers die het leuk vinden om te werken aan nieuwe updates van de website, onderhoud van de website en het maken van reclame materiaal, mailings en nieuwspagina’s in de krant.

WIE ZOEKEN WIJ
• Representatieve personen vanaf 16 jaar die een af- finiteit hebben met onze community.

WAT BIEDEN WIJ
• Gratis (VIP) toegang tot de leukste events/clubs tijdens je rapportage, onderdeel van de leukste en gezelligste crew van Nederland en een leuke ervaring op je CV.

Interesse? Wacht dan niet langer! Stuur je contactge- gevens samen met een korte motivatie naar: info@asn- online.nl en wij nemen contact met je op.

Download DJ Irwan’s nieuwe track…

GEEN REACTIES