Een jongen gaat uit met zijn homies. Leuke club, lekkere drankjes, leuke meisjes. Hij ziet een meisje staan en denkt; “Damn, die is HOT!”. En doet wat alle stoere mannen doen. Hij stuurt zijn vriend erop af om haar voor hem te fixen. En even later staat zij te lachen om zijn niet grappige grapjes. De verleiding is groot. Zij is single, hij is voor deze avond even single. Doen of niet?

Wat veel jongens blijkbaar niet weten is dat meisjes ALLES uit vinden. Ik zeg ALLES! Boys think with their dicks. Wanneer een jongen vreemdgaat, denkt hij niet na over de gevolgen. Ze doen het gewoon. Niet wetende dat er een vriendin van zijn vriendin precies naast hem staat en volgens de Gossip Girl regels een foto maakt met haar mobieltje. Of dat het meisje waarmee hij zoent, via via weer een kennis is van zijn vriendin.

Nee, meisjes daarentegen zijn veel slimmer. Waarom is het anders dat je vaker hoort dat de jongen vreemdgaat en niet meisjes? Meisjes DENKEN. Heeft de jongen in kwestie connecties terug naar mijn vriend? Is dit een verlaten plek? Moet ik dit überhaupt wel doen aangezien de jongen een vieze snor heeft? Meisjes denken bij dit dilemma grondig na. Wat voor gevolgen heeft het? En hoe loopt het af als het uitlekt?

Mannen denken vaak dat: 1. Ze komt er niet achter. 2. Ze heeft nice boobies, dus ik denk niet na, maar doe het gewoon. 3. Ze komt er niet achter. En zo gaan velen de fout in. Jongens denken dat hun vriendin er niet achterkomt. Maar ik kan je vertellen, vrouwen zijn sluw. Heel sluw.

Wanneer een jongen is vreemdgegaan, begint de argwaan niet NAdat hij is vreemdgegaan. Nee, het begint al wanneer hij tegen zijn vriendin zegt: “Hee babe, ik ga uit met mijn gave homies! Don’t wait up!”. De vriendin denkt: Oh? Hij gaat uit? Waarheen? Zal ik mijn vriendinnen vragen of ze zin hebben om ook te gaan stappen? En met stappen bedoel ik: same club! Meisjes hebben altijd wel een beetje wantrouwen wanneer hun vriend gaat stappen. Al is het maar de gedachte dat haar vriend tussen 1000 anderen sluts danst. Ze houdt er dus in principe al rekening mee dat er wat kan gebeuren.

Het echte werk begint wanneer de jongen weg is. Het meisje kan nu besluiten om ook naar de club te gaan of thuis op hem te gaan wachten. Ze kan zo kijken op z’n pc, Hyves, Twitter, Facebook of mail. Dubieuze mailtjes of berichten worden grondig geanalyseerd en de verzender (meestal een meisje) wordt gegoogeld. Zo kunnen er al enkele aanwijzingen gevonden worden. Wanneer de jongen terug is kan het meisje beginnen met z’n phone te checken. Hij kan dan wel denken dat hij slim is om zijn inbox te verwijderen, maar je hebt altijd nog z’n verzonden berichten. En daar denken sommige vreemdgangers niet aan. Busted.

Veel jongens zijn zo dom om hun gegevens aan het meisje waarmee ze zijn vreemdgegaan te geven. Vaak zoeken de jongens haar ook op community sites en voegen haar toe. Vriendinnen hebben dit meteen in de gaten. Van de 500 naar 502 vrienden op Hyves na een avondje stappen? Who’s new? Nieuwe meisjesnamen in zijn contactpersonenlijst van zijn mobiel, Twitter, Facebook, Hyves or whatever vallen meteen op voor de vriendin.

Ja jongens, ik kan je zeggen dat er vele manieren zijn voor een meisje om erachter te komen. Door de nieuwe media in deze wereld is het voor een meisje niet moeilijk om voor Sherlock Holmes te spelen. Natuurlijk zijn er nog meer manieren om erachter te komen wat je uitspookt. Maar dit houd ik nog even geheim aangezien ik je al heel veel geholpen heb.

By TinYee Tang

GEEN REACTIES