Naam:Ayerthon Rijandie Sadikrama
Leeftijd: 21
Woonachtig in:Amsterdam

Ben je Aziatisch:

Als je Javaans aziatisch noemt, dan “Ja” (Redactie: Javaanse cultuur is een vermenging vermenging van de Mongolide bevolkinggroepen uit het Aziatische vasteland met de Autronesiers)

Hoe ben je bekend geworden als DJ?:

Ik heb me aangemeld bij ASN om een Resident DJ te worden. Na een kort gesprekje met Melvin ben ik in con- tact gebracht met DJ RNK die de coordinatie doet voor alle Resident DJ’s binnen ASN. Ik heb me bewezen als DJ op de sport evenementen en kreeg steeds meer kansen om ook op ASN feesten te draaien.

Op welke Aziatische feesten draai je?:
Asian Lovers @ Panama, Feel100% @ Thalia Lounge, ASN Sport Events, Asian Night @ Rain en op Asian Beach Party’s.

Wat vind je leuk aan Aziatische feesten?:
Ik vind de interactie met het publiek geweldig. De Aziatische gemeenschap is klein, dus je komt altijd dezelfde mensen tegen. Je hebt dus het gevoel dat elke keer dat je draait het publiek mij beter leert kennen en dat zzorgt voor een speciale band.

Op wat voor feest zou je graag willen draaien?:
Ik ben geboren in Amsterdam, dus in mijn ogen is Escape Venue de beste discotheek in Amsterdam. Ik kan me nog herinneren dat ik uren in de rij heb gestaan voor de Asians in Escape. Het staat dus op mijn verlanglijstje om een keer op een Asian Escape feestje te draaien.

Kan je een leuk/speciaal moment herinneren tijdens het draaien?:
Eerste keer toen ik zag hoe enthousiast he publiek werd toen de MC mij introduceerde.

Ik hoor dat er weleens dingen gebeuren in de DJ-booth… klopt dat?:
Er gebeuren zo veel dingen in de DJ-booth…

Wat doe je zoal naast het draaien?:
In mijn vrije tijd probeer ik me zoveel mogelijk bezig te houden met muziek (oefenen, gitaar spelen, zingen), produceren en event planning.

Ga je zelf nog weleens uit?:

Ja, natuurlijk!


GEEN REACTIES