Trinh en Nhut zijn op 9 januari naar de ILA Pre-Party Chinese New Year in Hollywood Music Hall gegaan. Ook deze maand was de redactie van ASN-online op zoek naar leuke mensen om in de spotlights te zetten. Het viel niet mee om tussen het feesten door en de drukte in Hollywood een aantal interessante personen te spotten. De redactie van ASN-online is namelijk zeer kieskeurig en het resultaat mag er zijn. Deze keer hebben we een “loverboy”, 4 sexy chicks en een lieftallig koppel.

In de drukke zaal viel Kevin al gauw op met zijn wit overhemd en zijn lauwe pasjes. We hebben hem weten te lokken voor een interview met de belofte van eeuwige roem. Deze Micheal Scofield look-a-like is maar 18 jaartjes jong en komt uit Zwijndrecht. Hij is half Belg en half Italiaans en werkt hard voor zijn centjes. Dat moet ook wel als hij elke maand lekker gaat feesten in Holly. Als hem wordt gevraagd of hij single is, antwoordt Kevin met: “Af en toe.” Ik heb geen flauw idee wat dit betekent, maar wat ik wel weet is

dat moeders beter hun dochters thuis kunnen houden. Hartendief van Brace is namelijk op zijn lijf geschreven (figuurlijk, geen lijf tatoo zoals Scofield), dat zal hij wel van zijn Italiaanse genen hebben.

Kevin weet dat Asians kunnen feesten als beesten, daarom gaat hij ook naar ILA. Hij heeft niet echt een type als het aankomt op meisjes, maar hij kijkt naar het gehele plaatje. Als het klopt dan gaat hij ervoor. Waar hij absoluut op afknapt is een meid die bier drinkt uit een blikje, scheldt en spuugt (Engelse chicks dusoftewel manwijven). Hij houdt van “stylo” meiden met een goed doordachte casual look.

Wat hij graag wil toevoegen aan ILA is een eventuele dancecontest, wat ze al in Bunnik doen dus, maar het wordt in de ideeënbus gedaan.

Toen wij op de eerste verdieping ronddwaalden op zoek naar potentiëlekandidaten voor een ondervraging zagen we 4 sexy chicks dansen in de “kooi”. De spotlights waren al op hen gericht dus voelden we verplicht hen aan te spreken. Eenmaal op adem gekomen, konden we een goed en gezellig gesprek aangaan met de “licht” beschonken meiden. St(e)fanja droeg een kroontje, omdat het haar 19e verjaardag was (nog gefeliciteerd). Dit was reden genoeg om te “party like a rockstar” zoals de meiden zelf aangeven. Stefanja werd vergezeld door haar posse; Sukie, Chungie en Lilian en nog een aantal andere meiden die helaas te verlegen waren voor een interview. Stefanja is half Indonesisch en half Surinaams en haar posse is volledig van Chinese afkomst. Helaas voor de boys was het voor deze chick clic een ladiesnight en werden alle pogingen tot avances afgewezen. Je moet van heel goede huizen komen om één van deze meiden te strikken. Hier even wat tips voor de boys. Deze meiden vallen op lieve, sterke, stoere mannen die eruitzien als Tae Yang. Lilian beweerde zelfs met volle overtuiging dat Tae Yang haar vriendje is. De vraag is; was that Lilian or the booze talking?

De grootste irritatie van de meiden zijn de minderjarige chicks die hier op de dansvloer rondlopen (onder17) . Zij zouden graag betere ID-controles willen zien, maar dan zouden er nog minder chicksrondlopen op ILA. Des te meer aandacht zij zullen krijgen van de boys. Toen er werd gevraagd of dechicks nog opmerkingen hadden voor de lezers werd er vrolijk gezongen; TE-TAINY TE-TAINY! Be yourself, beTINY! (again, the booze kicks in)

Even later viel ons oog op een heel verliefd stel bij de bankjes dat maar niet van elkaar kon afblijven. Dat is ook wel logisch omdat zij pas een maandje verkering hebben. Dit zijn Patrick en Thuy, beide uit de hoofdstad van Nederland. Het eerste wat ons opviel was het haar van Patrick dat in een zeer gewaagd model zat. Wij vragen ons nog steeds af hoeveel potten gel hij per week gebruikt. Hoe dan ook, het resultaat mag er wezen. Patrick is 20 jaar en zijn vriendin Thuy is 17. Deze tortelduifjes waren eerst vrienden en toen lovers, dit belooft dus een zeer lange relatie met veel mooie kinderen. Ze zijn vaak te vinden bij ILA en ze staan ook graag in de spotlights. Thuy vindt de sfeer bij ILA altijd gezellig en de muziek goed. Verder geeft ze aan leuke mensen te ontmoeten bij ILA. Echter, zou zij graag meer Aziatische muziek willen horen bij ILA, maar persoonlijk denkt Nhut niet dat het erin zit. Toevallig werken zij ook voor ASN-online bij het fototeam en zo hebben ze elkaar ontmoet. Ook hier zien we het verschijnsel van matchende outfits terug, evenals in de vorige editie van de ILA rapportage.

Het is algemeen bekend dat alcohol kan leiden tot vaatverwijding, waardoor het gezicht van de drinker roder wordt dan normaal. Over het algemeen zijn Aziaten hier gevoeliger voor. Net als de 4 sexy dames hierboven kunnen we aan Patrick zien dat hij minstens 1 drankje op heeft. Maar het is ook feest dus niemand neemt het hen kwalijk.

Volgende maand zal de redactie van ASN-online weer aanwezig zijn bij ILA om nieuwe gelukkigen uit te kiezen voor een moment in de spotlights. Zorg dus dat je erbij bent!

 

By Trinh & Nhut

GEEN REACTIES