Mijn ideeën voor de toekomst zijn echter nog lang niet definitief besloten. Omdat ik elke dag weer gemengde gevoelens heb over bepaalde passies. Je kunt zeggen dat ik niet altijd even zeker weet waar ik me precies op wil focussen.

In mijn vorige blog bracht ik het idee naar voren om met fotografie en film productie mijn brood te gaan verdienen. Ik zie dit nog steeds gebeuren, maar afgelopen vrijdag heb ik na een lange tijd weer staan draaien voor honderden mensen. Ik had het niet verwacht maar ik moetzeggen dat ik het ERG gemist hebt. De kick die je krijgt uitde feedback van het publiek voelt nog steeds goed aan en het voelt nog steeds aan alsof ik net ben begonnen!

De planning was dus om mezelf zo min mogelijk bezigte houden met het DJ’en en meer met fotografie en film productie. Na afgelopen vrijdag is het draaien toch iets wat ik niet kan laten vallen in mijn leven. DJ Nohtreya is back en “hyped up ready to party!” Je vraagt je zeker af wat
ik nou aan het doen ben… Fotografie? Film Productie? Draaien? Het is eigenlijk heel erg simpel, want “Ik-Doe-Het-Allemaal!”

Er zullen vast mensen die het niet goedkeuren en anderen weer wel. Gelukkig hoor ik dagelijks van vrienden en familie dat ik een multitalent ben. Bijna altijd negeer ik dit soort commentaar, maar na heel goed na te denken realiseer ik me dat ik het allemaal best kan combineren en dat eigenlijk al die tijd al doe. Er staat voor 2011 veel voor mij in verschiet dus zet je maar schrap, want ik ben er klaar voor om dit jaar te gaan knallen!

Los van dit alles, ik heb een nieuw motivatie en inspiratiebron gevonden. Dankzij haar heb ik mezelf beter lerenkennen en heb ik gerealiseerd wat mijn potentie is. Ik hebal een tijdje een “crush” op haar en sinds kort heb ik hethaar verteld. Dit geeft mij een zodanig goed gevoel dat
ik nog meer aan kan dan ik zojuist heb verteld. Door haar vertouwen heb ik het gevoel gekregen dat ik het ook echt kan doen.

Het lijkt bijna alsof ik iets gevonden heb waar ik zolang naar heb lopen zoeken. Ik kan niet wachten waar dit ons naar toe gaat brengen. Rox heeft denk ik nog steeds geen idee hoeveel ze voor me betekent en hoeveel ze mij heeft kunnen veranderen. We zijn dan maar nog net begonnen,
maar ”I’ve got a good feeling about you Rox…”

By Ayerthon Rijandie Sadikrama / DJ Nohtreya
(rijandie@asn-online.nl)


GEEN REACTIES