Naam: Trinh Tuyet Trinh

Leeftijd: 17 Jaar

Woonplaats: Venlo

Studie/Job: 5HAVO, binnenkort Trade Management gericht op Azië

Functie binnen ASN: Redactie

 

ASN lanceert in juli eindelijk de nieuwe website. Hierbij wordt er ook meer aangedacht besteed aan onze popu- laire “E-MagaZine” die elke maandag op de website gepubliceerd wordt. Wat kunnen we van de vernieuwde E-Magazine verwachten?:
We hebben veel in petto, maar jullie kunnen o.a. updates over leuke Aziatische spots, Aziatisch nieuws in Nederland, interviews van gespote members op straat en natuurlijk onze standaard rubrieken.

Welke onderwerpen ga jij voor je rekening nemen?:
Ik zou graag Aziaten in Nederland willen analyseren: met mensen praten, onderzoeken wat Aziaten denken en interessant vinden en hierover schrijven.

Als je los van de webredactie een evenement voor ASN zou mogen organiseren. Wat zou dat worden?: ASIANPARTY! Ik zou het groots organiseren, ook zoals jullie, maar ik ben heel kritisch over dingen en ik heb grote fantasieën over feesten!

In welk cultuur ben je het meest geïnteresseerd en wat wil je allemaal van leren?:
In bepaalde Aziatische culturen. Behalve die Oosterse Aziatische landen en Indonesië & Fillipijnen.

Wat is het lekkerste gerecht van jouw afkomst en hoe maak je het klaar?:
Bun Cha Lem. Dat is noedel met loempia en vissaus. Maar die loempia zit een heel andere velletje omheen dan de echte die we hier hebben. De ingrediënten komen veel meer overeen met de algemene loempia die ze hier in Nederland kennen. De algemene loempia wordt gefrituurd en deze loempia wordt in een koekenpan gebakken.

Waar ga je liever uit, Asian Party of Nederlandse Discotheken/kroegen?:
ALLEBEI?! Soms afwisselend is beter voor je communicatie en sociale netwerk.

GEEN REACTIES