summer

Tegenwoordig heeft elk meisje nu wel make up op. De ene teveel foundation, en de andere teveel eyeliner. We leven nu in een wereld vol met verrassende dingen. Laatst ging ik beetje op websites kijken, beetje pp2g’en en beetje hyven. En ik zag allemaal van die schattige jonge meisjes die diehard hun foto’s bewerken met Koreaanse dingen. Het maakte me best nieuwsgierig, dus na een hele lange research, kwam ik uit bij Ulzzang. Ik ging ook op YouTubezoeken, en ik heb er een bijpassend filmpje voor jullie gevonden. (Lief hé :p)

Ulzzang betekent goed/knap gezicht in het Koreaans, meestal gebruiken de Koreanen het woord Ulzzang als je een heel aantrekkelijk gezicht heb en populair bent om je looks. Maar wat verstaan de Aziatische meisjes tegenwoordig onder Ulzzang. Er is nu een nieuwe trend, waarbij je van diegrote Fresh kon big eyecontact lenses draagt, een lens die je iris groter maakt, zogenaamd kawaii schattig makend, het heeft een waterig oog-effect, net als in die animé films. (oh mygod). Ik vind het zo grappig, dat ik in mijn column kritiek hierover moet geven. Alle jongens worden gewoon heel hard geflashed en ik vind dat de jongens recht hebben op de waarheid. Die meisjes zijn meestal nep (het spijt me zeer jongens), meeste van die meisjes hebben geen ooglid, en gebruiken double eyelid glue. Hoor je dat? Double eye lid glue om hun ogen groter te maken, zodat ze ka-wa-ie uitzien. Van mezelf heb ik gelukkig een dubbel ooglid, maar nog steeds vind ik het zo onnatuurlijk als je het dagelijks doet. Ik vind dat een vrouw natuurlijk moet uitzien en niet double eye lid glue en neppe lenzen moet gebruiken. Jongens hebben recht op de waarheid, en niet als jullie een relatie hebben, en dat hij erachter komt dat het allemaal nep is. Dat zou gewoon flash zijn. Het zou uiteindelijk ook een teleurstelling zijn voor jou, dit wekt zeker meer onzekerheid bij je op, mijn advies is ook be yourself. Als degene van je houdt, houdt die ook echt van jou en niet om jou neppe lenzen et cetera. Maar natuurlijk soms kan je een beetje dollen met lenzen, en kijken hoe het bij jou staat, maar een dagelijkse gewoonte is een beetje freaky.

Hier zie je hoe een ulzzang werkt.

Wat heb je nodig?

-Lenzen (Freshkon big eye contact lenses)
-Toner
– MAC oogschaduw (zwart en wit), vloeibare foundation en poeder voor je gezicht (face powder)
– Anna Sui’s Liquid eyeliner (Andere kan ook)
– L’Oreal’s mascara (Andere soort mascara kan ook)
– Lipgloss
– Nepwimpers (Je kan ze halen bij Ici Paris, Douglas, Hema etc.)
– Double eyelid glue (in het Nederlands dus letterlijk: dubbel ooglid lijm. Deze lijm zorgt ervoor dat je boven ook een ooglid hebt. Meestal gebruik je het voor als je geen ooglid hebt.

Klik op de links om de stappen te zien:

·         http://www.soompi.com/forums/index.php?showtopic=176844&st=0

·         http://bp1.blogger.com/_CanYon7fg3c/RqbNAvX_4TI/AAAAAAAAAJI/NFVUXxsy6x4/s1600-h/079a.jpg

·         http://www.youtube.com/watch?v=FylPPUoriiI

Wat vinden jullie hiervan? Ik heb jullie mijn mening gegeven, ik vind het freaky, ik vind dat meisjes gewoon natuurlijk moeten uitzien, en niet van alles teveel maar dan echt teveel make up en al die producten moet gebruiken, elk meisje is mooi. Met een ooglid of een dubbel ooglid, engelen ogen of spleetogen. Het gaat hierom, hierbinnen, je hart. Tegenwoordig zijn zoveel meisjes onzeker. Ik heb echt neiging Chinese muur op hun hoofd te gooien. Waar is die vrouwenemancipatie van vroeger! Grapje.

GEEN REACTIES