Ok, je hebt natuurlijk altijd dingen die “in” of “uit” zijn zoals: sportbroeken, Pokémon, poncho’s, cowboylaarzen (allemaal uit) en skinny’s, enkellaarsjes, Birkenstocks, baggy broeken en rechte pijpen (allemaal in).
Maar..! Wat zijn nou de “Must-have-all-time-favorite” tijdloze items die altijd goed zijn om te hebben?
Voor de vrouwen de LBD ofcourse ( Little Black Dress)! Deze kan je overal mee combineren; chique sieraden voor een etentje of voor de casual look een leuk sjaaltje met bijpassende laarsjes!

Ook is de basic jeans ( skinny of rechte pijp ) medium dark altijd goed, hierop kan je bijna al je Tee’s ,  tops of zelfs jurkjes dragen.
Voor het mannelijk volk hangt er in de kast natuurlijk een goede baggy jeans met een leuke riem! Niet té baggy natuurlijk, maar een stukje boxer mag er wel bovenuit komen. De riem niet te opvallend. Denk aan een bruin leren riem. Wanneer je dit hebt, kom je al een heel eind! Tenminste bij mij wel ;). De skinny is niet voor alle mannen weggelegd, hierbij moet je goed opletten of je niet te dunne benen lijkt te hebben of dat de broek niet te strak zit.
Ook is een goede blouse en t-shirt met egale kleur een must-have voor het mannenvolk. En laten we de mannen in pak vooral niet vergeten! Die vallen ook erg goed in de smaak.

Voor mannen en vrouwen geldt; zwart is altijd goed.
Zelf heb ik de basics for woman natuurlijk al, maar ik hou er wel altijd van om te experimenteren en combineren.
Accessoires geven je outfit altijd wat extra’s of een item met fel kleurtje maakt het ook altijd goed.
Ik zeg eigenlijk altijd maar “doe aan wat je leuk vind!” Eigen stijlen zijn altijd de beste. Meestal dan.

By TinYee

 

GEEN REACTIES